Ons certificaat

Leuk dat je interesse hebt in onze opleiding!

ZON biedt een praktijkopleiding tot zwemonderwijzer aan. De gedachte en visie van waaruit de opleiding is ontstaan, is dat je zwemonderwijzer wordt in het water, dus vanuit de praktijk.
Omdat wij vaak ervaren hebben dat sollicitanten die klaar waren met een opleiding nog helemaal gekneed moesten worden om ze het vak écht bij te brengen, hebben wij een andere opleiding ontwikkeld.
Zwemscholen kunnen met onze opleiding hun nieuwe personeel direct opleiden op de manier zoals zij dat zelf willen en volgens hun eigen lesprogramma. Er zijn immers meerdere wegen die leiden naar de eisen die vermeld staan op onze Survival zwemdiploma’s.

Uiteraard dienen cursisten naast lesvoorbereidingen en stageopdrachten ook verschillende theorie en competentieopdrachten te maken. Deze opdrachten vragen om verdieping, eisen een verband te kunnen leggen met de praktijk, dagen uit tot nadenken en ontwikkelen inzicht en eigen functioneren.

De kosten van de opleiding bedragen: € 1025,– excl. BTW algemene opleidingskosten.
Wil de zwemschool naar behoefte begeleidingsuren naast de 4 praktijkbezoeken die bij de cursus inbegrepen zijn, is de meerprijs: € 45,– excl. BTW per uur en een reiskostendeclaratie van € 0,19 per km.

Bij interesse en / of vragen kun je het algemene contactformulier invullen of bellen met Claudia Heijt-Maalsté, telefoonnummer: 06-21184552. Ook kan via het contactformulier een inschrijfformulier aangevraagd worden.